Datum

Welzijnsbezoek voor 75 plussers

Inhoud

Ben jij 75 plus en woon je in Heuveleind, Dijkstraten, Tussen de Torens of Op ’t Heerbeeck? 

Meld je aan voor een welzijnsbezoek! 

Ieder jaar organiseert LEVBest, samen met de gemeente, de welzijnsbezoeken voor 75 plussers. De wijken Heuveleind, Dijkstraten, Tussen de Torens en Op ’t Heerbeeck zijn deze keer aan de beurt. 

Steeds meer senioren blijven langer zelfstandig wonen en leven. Om te zorgen dat dit op een prettige manier lukt en om gezond en vitaal ouder te worden, is het fijn om kennis te hebben van de mogelijkheden en voorzieningen op dit gebied. Tijdens een welzijnsbezoek gaan we hierover graag het gesprek met je aan. Dit helpt jou om na te denken over je toekomst. We zijn benieuwd hoe het met je gaat en luisteren graag naar jouw vragen en jouw verhaal. Een vrijwilliger van LEVBest komt bij je op bezoek voor een gesprek. De vrijwilliger is hiervoor opgeleid en kan zich legitimeren. 

Heb je vragen of wil je je aanmelden? 

Dat kan bij het infopunt van LEVBest.

LEVBest is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur op nummer 0499 77 01 10. Of via de mail infopuntbest@levgroep.nl. Ook kun je op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur binnen lopen bij Bestwijzer (Zonnewende 173, Best) en vragen naar het Infopunt. 

Mocht je (nog) geen uitnodiging voor een bezoek ontvangen hebben en toch graag een bezoek willen dan is dat mogelijk en kunt je contact met ons opnemen. We gaan graag het gesprek met je aan en hopen je binnenkort te spreken!