LEV Best

Paginasecties
Text

LEVgroep is een brede welzijnsorganisatie en inspireert mensen om mee te doen aan een samenleving in beweging. Met oog voor elkaar, werken we samen met de inwoners, vrijwilligers en maatschappelijke partners aan een fijne buurt in jouw omgeving

Heb je een idee, vraag of maak je je zorgen en kom je er zelf niet uit? Laat het ons weten. We kijken dan samen naar een passende oplossing. LEV Best biedt ondersteuning op diverse gebieden en vlakken. Enkele voorbeelden van de diensten die wij aanbieden zijn: mantelzorgondersteuning, maatschappelijke begeleiding van statushouders, taalondersteuning, administratieve ondersteuning (formulieren en belasting), klussendienst, buurtbemiddeling, MatchMentor (jongerencoaching), Best(s)e maatjesproject, Blijf in Balans (valpreventie), Actieve Vrouwengroep.

Infopunt

Het Infopunt van LEV Best is de voordeur voor alle vragen over WMO, wonen, welzijn en zorg in Best. Hierbij kun je denken aan vragen over (mantel)zorg, opvoeden en opgroeien, ontmoeten en sociaal contact, activiteiten, werk en vrijwilligerswerk, financiën, geldzaken en formulieren, maar ook voor vragen rondom praktische zaken zoals vervoer, klusjes of andere vragen kun je bij ons terecht. We ondersteunen waar dat mogelijk is. Daarnaast denken we graag met je mee waar of bij wie jouw vraag anders het beste past, zodat je op de juiste plek terecht komt.

We organiseren en ondersteunen ook veel activiteiten. Dat doen we samen met vrijwilligers en andere organisaties op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Het Infopunt is gevestigd in Bestwijzer, waar 27 organisaties samenwerken op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Samen zorgen we voor een sociaal Best waar het voor jong en oud fijn wonen is.

Het Infopunt van LEV Best is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Heb je een vraag, een goed idee óf wil je een persoonlijk gesprek? Kom langs bij het Infopunt, bel, mail of maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Locatie: Bestwijzer, Zonnewende 173 Best
Telefoonnummer: 0499 770110 
E-mail: infopuntbest@levgroep.nl

Spreekuren

Je bent van harte welkom!