Datum

LEVBest komt naar je toe

Inhoud

Van keukentafelgesprek naar voortuingesprek en/of balkonscène. De gevolgen van de coronacrisis zijn steeds meer zichtbaar. In plaats van dat we inwoners op onze rondes door de wijken tegenkomen zit iedereen nu binnen. We kunnen ons voorstellen dat je toch met vragen blijft lopen.

Het team van LEVBest is daarom gestart met rondes door de wijken met de LEV-bus. Vorige week zijn we gestart in Wilhelminadorp, de Leemkuilen flats en de flats in Best Oost (Naastenbest). We hebben persoonlijke gesprekken gevoerd en kregen van mensen die achter het raam stonden een opgestoken duim. Het is goed te zien dat veel mensen hulp uit hun omgeving krijgen en dat ze elkaar een beetje beter in de gaten houden in deze tijd.

De komende weken bezoeken de buurtcoaches met de LEV-bus alle wijken van Best. Zie je onze LEV-bus staan? Kom dan gerust naar buiten of zwaai even achter het raam. Je kunt al je vragen en zorgen met ons delen. Samen met onze partners in Bestwijzer gaan we graag samen met jou op zoek naar de antwoorden en oplossingen. Natuurlijk volgen we de richtlijnen en houden we de gepaste afstand van 1,5 m.

Iedereen met een hulpvraag, behoefte aan een praatje of een goed idee kan contact opnemen met ons team via: 
(0499)770110 of mail infopuntbest@levgroep.nl