Datum

WEG VAN DRUGS - Het verhaal van Cris Rodriquez

Inhoud

Met trots kondigen wij de première aan van de mini-documentaire "Weg van Drugs - Het verhaal van Cris Rodriguez". Deze film, die beschikbaar zal zijn op 7 maart 2024 om 21.00uur op het YouTube-kanaal van LEVgroep, vertelt het waargebeurde verhaal van Cris Rodriguez, een 28-jarige inwoner uit Beek en Donk. De documentaire, gemaakt door filmmakers Rob Deelen en Esther Meijer, toont een eerlijk beeld van Cris' strijd tegen drugsverslaving, zijn krachtige herstel en zijn nieuwe missie om iets terug te doen voor de maatschappij.

"Ik werkte voor drugs. Ik leefde voor drugs. Maar nu leef ik voor iets groters: het delen van mijn ervaringen om anderen te helpen." - Cris Rodriquez

In de film deelt hij hoe belangrijk het was om mensen te hebben die hij kon vertrouwen en die hem de hulp boden die hij nodig had om zijn leven te veranderen. 

Het inspirerende verhaal van Cris wordt ingezet als een hulpmiddel om jongeren, inwoners, scholen, gemeenten, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven te bereiken en te verbinden. Het doel is om bewustzijn te creëren over de gevolgen van drugsgebruik onder jongeren en een dialoog te stimuleren over preventie en ondersteuning.

Samen staan we sterk
Deze documentaire is meer dan alleen een verhaal; het is een oproep tot actie. Jongeren, ouders, scholen en de hele gemeenschap worden uitgenodigd om samen te komen in de strijd tegen drugsverslaving. Door samenwerking en dialoog kunnen we een wezenlijk verschil maken in onze gemeenschap.

Zet 7 maart in uw agenda voor de volledige documentaire.