Mantelzorgcompliment Best

De Gemeente Best laat jaarlijks haar waardering blijken met het uitreiken van het mantelzorgcompliment.  Het compliment van 2022 bestaat uit een BeleefBest cadeaubon ter waarde van 75 euro. Deze cadeaubon is in te wisselen bij een groot aantal winkels en ondernemers in Best.

Voor wie:

Om in aanmerking te komen gelden een aantal voorwaarden:

  • de zorgvrager woont in Best.
  • de zorgvrager mag per kalenderjaar één mantelzorger voor het mantelzorgcompliment voordragen.
  • de zorgvrager mag een mantelzorger aandragen indien deze gedurende een periode van ten minste 3 maanden, aaneengesloten, 8 uur per week, zorg heeft verleend.
  • de mantelzorger die wordt voorgedragen is bij Steunpunt Mantelzorg als mantelzorger geregistreerd.
  • een mantelzorger mag één mantelzorgcompliment per kalenderjaar ontvangen.

Aanmelden kan van 1 september 2022 tot en met 10 november 2022.

Vanaf 1 december krijgen aangemelde mantelzorgers bericht met meer informatie over het ontvangen van het mantelzorgcompliment. 

Een aanvraag indienen kan digitaal via onderstaande button óf loop even binnen bij Steunpunt Mantelzorg in Bestwijzer. Heb je vragen over de mantelzorgwaardering en de digitale aanvraag en/of heb je vragen over mantelzorg en mantelzorgondersteuning? Neem dan contact op met het steunpunt mantelzorg bij het Infopunt van LEVBest. Dit is gevestigd in Bestwijzer, Zonnewende 173, 5683 AB Best. Het infopunt dagelijks geopend van 08.30 uur t/m 12.30 uur en telefonisch bereikbaar via 0499 770110 of per mail via infopuntbest@levgroep.nl

Heb je vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met ons Steunpunt Mantelzorg.