Datum

We zijn weer geslaagd voor ISO 9001!

Inhoud

Deze week was onze jaarlijkse externe audit en zijn we drie dagen lang bevraagd door twee auditoren van DNV-GL. Ze bezochten locaties uit ons werkgebied en gingen met onze medewerkers in gesprek over hun werk, hun verslaglegging en werkwijzen.

Het is altijd weer spannend om bevraagd te worden en alle ins en outs van je werk aan een ander te laten zien. Wat heb je gedaan, wat staat er in je werkplan, waar staat het werkproces beschreven en kun je aangeven hoe je dit toepast? Allemaal vragen die goed zijn om regelmatig aan jezelf en aan je team te stellen. Toetsen of je met de juiste dingen bezig bent, op de juiste wijze, met de juiste mensen op het juiste moment.

Na afloop van de audit kregen we te horen dat we met goed gevolg geslaagd zijn voor ons ISO-certificaat. Er was geen enkele bevinding en met de aanbevelingen die we kregen, gaan we graag weer aan de slag. Het was de auditoren opgevallen dat onze oplossingskracht groot is. We signaleren knelpunten, onderzoeken wat nodig is en gaan ermee aan de slag. Zo werken we continu aan de verbetering van onze kwaliteit van dienstverlening en aan ons vakmanschap.

We zijn trots op het resultaat en vooral trots op alle collega’s!