Datum

Vernieuwde buurtkamer Kadans open. Voel je welkom!

Inhoud

Nog voor de zomervakantie is de oude kantoorruimte omgetoverd tot een modern fris uitziende Buurtkamer voor iedereen. We hebben ook de voordeur van Kadans vernieuwd, zodat het gebouw nu gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers met een rolstoel of scootmobiel. Vanaf deze week is onze Buurtkamer weer wekelijks open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. 

Buurtkamer

De Buurtkamer is een gezellige ruimte waarvan iedereen zonder verplichtingen gebruik kan maken. Je ontmoet er andere inwoners en kan meedoen met het organiseren van activiteiten. Je kunt ook even langs komen voor een kopje koffie en om een tijdschrift, boek of krant te lezen. Er staat een boekenkast met boeken – ook kinderboeken - die je gratis mee kunt nemen.

Onze vrijwilligers heten iedereen graag welkom en zorgen voor een lekker drankje (alcoholvrij), een kopje koffie of thee en een gezellig praatje.

Heb je een hulpvraag? Dan kun je deze stellen aan onze aanwezige medewerker.

Pluktuin

Bezoek ook de prachtige Pluktuin met zijn kippetjes, geiten en schaap. Je vindt de tuin tussen het Kadans en de Paersackerschool. Rijp fruit en groentes mag je plukken en mee naar huis nemen. Vind je een eitje? Dan is deze ook voor jou.

In de tuin staan gezellige zitjes waar je lekker kunt genieten van de rust en al het moois om je heen. De toegang is gratis en de tuin is zeven dagen per week open.

Informatie

We volgen in Kadans de richtlijnen van RIVM en vragen bezoekers om handen te desinfecteren bij binnenkomst en om voldoende afstand te houden.

Er is een maximum aantal personen dat we in de buurtkamer kunnen toelaten.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen?  Bel dan naar LEVBest in Kadans (0499) 371783, of loop even bij ons binnen aan de St. Jozefstraat 1.