Datum

Certificering ISO en Sterk Sociaal Werk succesvol verlengd!

Inhoud

We zijn ontzettend trots dat we in de komende 2 jaren het certificaat voor ISO 9001 én het kwaliteitslabel van Sterk Sociaal Werk mogen blijven voeren. Het ISO-certificaat richt zich op de borging van de bedrijfsprocessen en het kwaliteitslabel ‘Sterk Sociaal Werk’ is gericht op het vakmanschap van medewerkers. 

In de afgelopen week is onze organisatie uitgebreid onder de loep genomen door een extern team van deskundige auditoren van DNV-GL. Zij spraken met LEV-collega's uit verschillende teams en ook met onze vrijwilligers. LEV Best en een deel van LEV Laarbeek kregen extra aandacht, omdat zij in het afgelopen jaar aan onze organisatie zijn toegevoegd. En wat bleek? De inburgering van de nieuwe teams is erg goed verlopen.

Het mooiste compliment dat we van de auditoren mochten ontvangen is wel dat ze onder de indruk zijn van de gepassioneerde en positieve wijze waarop LEV-medewerkers en vrijwilligers met hun vak en werkzaamheden bezig zijn. En dat is ook precies wat we graag uitdragen. We zijn vakmannen en -vrouwen die vanuit de bedoeling, vol passie aan het werk zijn. Zo creëren we kansen voor iedereen.