Datum

Belastingspreekuur voortaan bij Cultuurspoor

Inhoud

13 jaar lang konden inwoners met hun vragen over belastingzaken terecht bij LEV Best (voorheen WBO). Vanaf 1 maart is dit veranderd. De bibliotheek (CultuurSpoor) neemt het spreekuur over.

Er verandert niet veel: dezelfde getrainde vrijwilligers helpen op dezelfde manier met de aangifte. Alleen de locatie is gewijzigd. In CultuurSpoor staat een speciale belastingcomputer waar je gratis gebruik van mag maken. De formulieren kunnen gratis uitgeprint worden tijdens de service-uren en er zijn gratis spreekuren. Vanaf 1 maart is gestart met het belastingspreekuur.

Vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus is CultuurSpoor gesloten. Tot zolang dit duurt is er geen belastingspreekuur.
Wil je een afspraak maken, neem dan contact op met de balie van CultuurSpoor, telefonisch of via mail naar receptie@cultuurspoorbest.nl.

Dankzij de inzet van onze geweldige vrijwilligers Toos de Groen, Ann Geurts, Elly van Dam en Huub de Ruijter heeft LEV Best (voorheen WBO) jarenlang inwoners kunnen helpen met al hun belastingvragen. Wij willen hen hartelijk danken voor 13 jaar trouwe dienst bij LEV Best. We hebben er alle vertrouwen in dat zij bij CultuurSpoor dezelfde deskundige service en continuïteit kunnen bieden!