Lokaal Mantelzorgnieuws Best

GezondBest samen fit

GezondBest samen fit is een initiatief van de Seniorenraad en Gemeente Best. We organiseren activiteiten gericht op positieve gezondheid, gezelschap, gewicht en eetgewoontes. Dat gebeurt met experts die zorgen voor deskundige begeleiding. Bedoeld voor alle inwoners. Kijk voor meer informatie onder de andere menuknoppen hierboven. Voor aanmelden of extra informatie, mail: gezondbest.samenfit@gmail.com of raadpleeg Pleinbest

Workshops Positief Gezond

Ga zelf aan de slag met het vergroten van jouw welzijn!
Blijf je hangen in mentale vermoeidheid? Ben je op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wil je hier zelf mee aan de slag gaan? Dan zijn de workshops Positief Gezond iets voor jou. Neem gratis deel aan één of meerdere themabijeenkomsten. 

Vanaf april worden opnieuw de workshops Positief Gezond aangeboden. Er zijn 6 workshops op maandagen van 15.00 tot 17.00 uur en zullen plaatsvinden in Bestwijzer, Zonnewende 173.

Meer informatie en inschrijven kan hier: https://www.dsp-zorg.nl/
Folder Positief gezond
 

Hulp met het invullen van (online) formulieren en met digitale overheid

  • Heb je moeite met het invullen van formulieren voor bijvoorbeeld het aanvragen van een uitkering of voor huurtoeslag?
  • Vind je het lastig om een digitaal formulier in te vullen? 
  • Is er niemand in je omgeving die je hierbij kan helpen, dan kun je gebruikmaken van het Formulierenspreekuur van LEV Best.

Je kunt een afspraak maken door even binnen te lopen of door ons te bellen of mailen: Infopunt LEVBest in Bestwijzer: Zonnewende 173, 5683 AB te Best

0499 770110; infopuntbest@levgroep.nl

Op onze spreekuren zijn er geschoolde vrijwilligers die je graag helpen. De dienst is kosteloos. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, is het handig als je je DigiD mee brengt.