Workshop voor mantelzorgers: Meedoen met plezier - doorbreken van isolement

Inhoud

Over het voorkómen en doorbreken van isolement van de mantelzorger

Deze workshop is speciaal voor mantelzorgers en kan helpen bij het houden van de balans bij het mantelzorgen, zodat je ook goed voor jezelf blijft zorgen! 

Als mantelzorger loop je het risico dat je in een isolement geraakt. Wat maakt dat je je als mantelzorger soms alleen voelt staan terwijl je juist graag tijd met anderen door zou willen brengen of ondersteuning nodig hebt? Wat kunnen de gevolgen van eenzaamheid zijn voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid?

Je onderzoekt hoe je verbinding kunt houden of krijgen met de wereld om je heen en te genieten van het contact met anderen.

  • Datum en tijd: zaterdag 23 maart van 10.00 tot 12.30 uur  
  • Locatie: Buurthuis Kadans, Sint Jozefstraat 1 Best

De workshop duurt  2.5 uur. Er is daarnaast ruimte gereserveerd om na de workshop nog na te praten voor wie daar behoefte aan heeft. De workshop wordt verzorgd door Ellen Joormann (www.ellenjoormann.nl).

Aanmelden

Meld je voor 1 maart aan bij het Infopunt LEVBest, Zonnewende 173
Telefoon: 0499 77 01 10 
E-mail: infopuntbest@levgroep.nl

Na de aanmelding voor de desbetreffende workshop ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie. 

Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per workshop. Vol is vol! Mocht er geen plek meer zijn bij de workshop, kijken en denken we uiteraard graag met je mee naar een passende oplossing of alternatief. 

Mocht je willen deelnemen maar lukt het gezien de zorg die je draagt voor een ander of praktische zaken niet lukken om naar de workshop te komen? Neem dan contact op met het Infopunt van LEVBest. Dan kijken we samen hoe we ervoor kunnen zorgen dat je toch kunt deelnemen.

Voor vragen, informatie of een praatje ben je welkom bij het Steunpunt Mantelzorg, hier kijken we graag met je mee! Het Infopunt is gevestigd in Bestwijzer (Zonnewende 173) en (telefonisch) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, via tel: 0499 77 01 10 of per e-mail via infopuntbest@levgroep.nl